גפילטע פיש בלי הפיש!
בואו לנופש בריאותגפילטע פיש בלי הפיש (טבעוני)המרכיבים (ל-12 קציצות):לקציצות:2 כוסות שקדים, מושרים במים במשך 8 שעות ומסוננים (אין צורך לקלף)1 כוס אגוזי פקאן2 גזרים, חתוכים2 גבעולי סלרי, פרוסים1 כף בצל, קצוץ1/4 כפית מלח2 דפי אצות נורי, טחונים בבלנדר לאבקהלקישוט: 12 עיגולים דקים של גזרלחזרת:2 סלקים בינוניים, חתוכים לקוביות1 כפית גדושה אבקת ווסאבי1 כפית מיץ לימון טרי1 כפית ג'ינג'ר, קצוץאופן ההכנה:1. טוחנים את כל חומרי הקציצות במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים למקרר לשעה. יוצרים מהתערובת קציצות ומקשטים בפרוסות גזר.2. מכינים את החזרת: טוחנים את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת ממרח אחיד. מגישים את הגפילטע פיש עם החזרת.