Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

טארט טעים ופשוט הכנה לראש השנה וגם לכל השנה…

 

רכיבים:
1 כוס קמח כוסמין, מנופה
1 כוס קמח לבן, מנופה
2 כפיות אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
4 כפות שמן קוקוס נייטרלי, מוצק
3/4 כוס חלב סויה ללא סוכר

לציפוי:
4 תפוחים גדולים, בשלים
3/4 כוס שמן קוקוס נייטרלי, מומס
3/4 כוס סוכר דמררה
2 כפיות קינמון

אופן ההכנה:
* מערבבים היטב את הקמחים, אבקת האפייה והמלח בקערה גדולה (אפשר גם במיקסר). מוסיפים שמן קוקוס וחלב צמחי ומערבבים היטב רק עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק.
* מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות ומרדדים לגובה של כ-1 ס"מ
* מחממים תנור ל-190 מעלות.
*מעבירים את הבצק לתבנית משומנת ומהדקים את הבצק לשולי התבנית (מומלץ להשתמש בתבנית עגולה המיועדת לפאי להשגת המראה המעוגל בקצוות).
* מערבבים בקערית את הסוכר והקינמון לציפוי. מורחים את הפאי בשמן קוקוס מומס ומצפים בתערובת הסוכר והקינמון.
* חותכים את התפוחים לפלחים ומניחים על הפאי. מפזרים מלמעלה את שארית הסוכר והקינמון.
+ .אופים בתנור החם במשך כ-20 דקות עד שהפאי זהוב ופריך

בתאבון!