טארט תפוחים וקינמון
בואו לנופש בריאותתבנית עוגה נשלפת בגודל 24 ס"מ6 תפוחיםלקרמבל:1 כוס צימוקים1 כוס שקדים מושרים ומיובשים1 כוס אגוזי מלך, מושרים ומיובשים1 כפית תמצית ונילזיגוג קינמון:¼ כוס שמן קוקוס , נוזלי1/3 כוס סוכר ענבים3 כפות מיץ לימון1 כף אבקת קינמוןלהניח את התפוח על מישטח העבודה ולחתוך משני צידי הליבה. לחתוך במנדולינה לעובי דק.להכניס את הצימוקים והשקדים למעבד מזון ולטחון עד קבלת מירקם פירורי. להוסיף את אגוזי המלך והוניל ולעבד.בתוך התבנית יש לפזר כוס מהתערובת באופן שווה.לסדר חצי מהתפוחים על העוגה.לטרוף את שמן הקוקוס, סוכר, מיץ לימון וקינמון עד קבלת מרקם חלק. הברישו שליש מהזיגוג על התפוחים.לפזר אץ שארית תערובת העוגה ולחצו לקבלת שכבה שניה.סדרו חצי מהתפוחים והברישו בשליש מזיגוג הקינמון.לשכבה האחרונה סדרו את התפוחים והברישו שוב בזיגוג.