Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

מצרכים:

1/2 ק"ג גמבה

1/2 ק"ג זוקיני- רצוי לקלף, אפשר להשאיר מעט מקליפה

1/2 אבוקדו

3 כפות שמן זית

1 כף פסיליום

1 כפית מלח

 

אופן הכנה:

חותכים את הירקות גס . שמים בבלנדר ומעבדים למחית חלקה.

מוסיפים מלח, שמן זית, פשתן טחון ומעבדים עוד מספר שניות.

מעבירים לקערה ומוסיפים את הפסיליום מערבבים היטב עם מטרפה ידנית.

אחרי חצי שעה ניתן ליצור את הטורטיות:

יוצקים בעזרת מצקת עיגולים על נייר טפלקס המונח על מגש מייבש המזון, כ-4 טורטיות במגש.

ניתן להשתמש ברינג ליצירת עגולים מדויקים.

מייבשים כ- 16 שעות.

טורטייה מוכנה כאשר נפרדת בקלות מדף הטפלקס לשמור בקופסא סגורה