כדורי "בשר" מאגוזים
בואו לנופש בריאותהחומרים:1 כוס אגוזי מלך מושרים כל הלילה1 כוס שקדים מושרים כל הלילה1/4 כוס שמן זית1/4 כוס כרישה/בצל ירוק2 גבעולי סלרי1 כף מרווה קצוצה1 כפית אורגנו1 כף מיורן (רצוי טרי)1/2 כפיות מלח אטלנטיאופו הכנה:להעביר את האגוזים ביחד עם השמן דרך מכונת "צ'מפיון" או "גרין סטאר".אם אין, ניתן לטחון הכל במעבד מזון עם להבי מתכת בצורת "S".לקצוץ לחוד דק את הכרישה, הסלרי ועשבי התיבול (במידה והם טריים) והמלח.לגלגל לכדורים בגודל כדור "פינג פונג" ולייבש על רשת במייבש המזון על חום של C°145 למשך 2-3 שעות, ואח"כ על חום נמוך יותר במידה ויש צורך.להגיש את הכדורים עם רוטב מרינרה וספגטי מקישואים ברוטב מרינרה..