מוקפץ ריג'לה קייצי עם קינואה

בואו לנופש בריאות

חומרים:

כוס וחצי קינואה יבשה – מושרית כשעתיים, שטופה ומסוננת

2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות

1-2 כרשה קצוצה

חצי פלפל חריף חתוך דק

1 חבילה ריג'לה שטופה וקצוצה

1/2 חבילה בצל ירוק קצוץ

חופן פטרוזיליה/ כוסברה קצוצה

חופן ריחן קצוץ

2 חופנים שקדים טבעיים

מלח

קארי

שמן זית

מיץ לימון

 

ההכנה:

שמים בסיר את הקינואה השטופה עם מים (כשני ס"מ מעל גובה הקינואה), מביאים לרתיחה, מוסיפים ככפית קארי ומלח לפי הטעם, מנמיכים, מכסים ומבשלים עד לריכוך (אם יש צורך מוסיפים נוזלים).

 

בינתיים מחממים מחבת גדולה, מוסיפים

כף שמן ואת הירקות לפי סדר הופעתם תוך ערבוב,

ממליחים לפי הטעם

מוסיפים את השקדים ומערבבים,

מבשלים תוך ערבוב מידי פעם לכמה דקות,

מוסיפים את הקינואה ומערבבים,

מקפיצים עוד כדקה שתיים,

מורידים מהאש

מזליפים מעט מיץ לימון ומגישים.

 

בתיאבון!