Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

מרכיבים:

כוס עדשים כתומות5 כוסות מיםמעט שמן קוקוס או זית לטיגוןבצל גדולעגבנייה גדולהכפית מלחכפית אבקת קאריחצי כפית כורכום או כמוןרבע כפית פלפל שחור3 שיני שום כתושותמיץ מלימון אחדחצי כוס כוסברה או פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה:מבשלים את העדשים עם 5 כוסות המים עד לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים רבע שעה נוספת.בינתיים קוצצים את הבצל ואת העגבנייה ומטגנים במחבת עם התבלינים תוך כדי ערבוב כ-5 דקות. לאחר הטיגון מוסיפים את התערובת מהמחבת לסיר עם העדשים והמים, מוסיפים את הכוסברה, מיץ לימון, שום ותבלינים ומערבבים.מבשלים תוך כדי ערבוב עוד כ-5 דקות ומורידים מהאש.מגישים חם.בתאבון!מרק עדשים כתומות