כ-6 מנות

מצרכים:

  • 1 כוס עדשים כתומות
  • 1/2 כוס זרעי חמניה
  • 10 זיתי קלמטה קצוצים
  • 1 גמבה אדומה/ צהובה
  • 1/2 זוקיני
  • 1 בצל ירוק
  • חופן שמיר
  • 1 גבעול סלרי
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כפית מלח הימלאיה או הימלאיה שחור להוספת טעם " ביצה"
  • אפשר להוסיף מלפפון חמוץ

 

אופן הכנה:

  • משרים את זרעי החמנייה והעדשים 4 שעות – לילה.
  • טוחנים יחד הכל חוץ מזיתים ומלפפון חמוץ במעבד מזון עם להב מסתובב.