Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

 

(4 מנות)

לספגטי2 קישואיםמכונת ספגטי וקוצץ ירקות TURNING SLICER*מכינים ספגטי מקישוא בעזרת מכונת קיצוץ ירקות או פומפיה גסה. מוסיפים את רוטב המרינארה או רוטב פסטו ומשהים כחצי שעה לפני ההגשה, כדי שהקישוא יתרכך ויספוג את טעמי הרוטב.* את מכונת הספגטי ניתן להשיג בחנות של "מצפה אלומות" ובחנות אתר האינטרנט שלנו.

רוטב מרינארה1 פלפל אדום3 עגבניות טריות4 עגבניות מיובשות שרויות ב-1/2 כוס מים חמים כשעה2 כפות שמן זית1/2 כפית אורגנו1/2 כפית בזיליקוםמעבדים הכל בממחה.

רוטב פסטו(עבור ספגטי מ-4 קישואים)2 כפות צנוברים או אגוזי מלך6 כפות שמן זית3 שיני שום10-12 עלי בזיליקום (או יותר לפי הטעם)קומץ מלחטוחנים הכל בממחה.אם התערובת סמיכה מידי, מוסיפים מעט מים פושרים.

לצפייה בסרטון הדגמה מלא: