עוגיות גרנולה מכוסמת
בואו לנופש בריאותהחומרים:5 כוסות כוסמת לא אפויה (מחנות טבע)1/2 כוס זרעי חמניה מושרים ל-4 שעות במים1/2 כוס זרעי דלעת מושרים ל-4 שעות במים1/2 כוס שומשום, מושרה ל-4 שעות במים1/2 כוס זרעי פשתן מושרים ל-4 שעות במים1 כוס פתיתי קוקוס (לא הכרחי)2 כפיות קינמון100 גרם אוכמניות מיובשות או צימוקים1/2 ק"ג תמרים ללא חרצנים1 כוס מים בקירובאופן ההכנהלהשרות את הכוסמת במים במשך הלילה ולהנביט 24 שעות.לערבב את התמרים עם 1 כוס מים (לערך) ולהוסיף עוד מים במידת הנדרש.לערבב את כל החומרים בקערה בעזרת הידיים.עדיף לייבש את הגרנולה במייבש מזון, אך במידה ואין, ניתן לעשות זאת בתנור אפיה בחום נמוך בין 40-50 מע' צלסיוס.לשטח 6 כפות מהתערובת על כל תבנית אפיה מרופדת בנייר פרגמנט. לייבש בתנור עם טמפרטורה בת 45-50 מעלות בטורבו כ-8 שעות או עד שהחלק העליון יבש. להפוך לצד שני ולייבש שוב עד שהכל מתייבש לגמרי מרטיבות.לשבור את הגרנולה לחתיכות או ריבועים.לאחסן בצנצנות או קופסאות. אפשר לאחסן עד 3 חודשים.