Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

עוגיות חטיפים מחמניה, אגוזים, תפוחים ותמרים

חומרים:2 כוסות גרעיני חמניה מושרים במים 6-8 שעות2 תפוחים גדולים2 בננות גדולות (או עוד 2 תפוחים)1/2 כוס תמרים מושרים במים במשך 4 שעות1 כפית תמצית וניל1 כפית קינמון1 כוס צימוקיםאו: 3/4 כוס תמרים מושרים1 כוס אגוזי מלך מושרים 4-6 שעות וקצוצים

אופן ההכנה:לקצוץ במעבד מזון את גרעיני החמניה, ואחריהם את התפוחים, הבננות (או תפוחים נוספים) ותמרים. אפשר להשתמש למטרה זו גם בצ'מפיון.לערבב בקערה גדולה את ה"בצק" שנוצר. לערבב עם הוניל, הקינמון, הצימוקים והאגוזים.ליצור בעזרת 2 כפיות צורות של עוגיות על טפלקס (או נייר פרגמנט).לייבש בדיהיידרטור (מייבש מזון) ב-105 מעלות פרנהייט למשך 4-6 שעות. להפוך את העוגיות, להסיר את הטפלקס (או נייר פרגמנט) ולהניח על רשת. להמשיך לייבש במשך 4-6 שעות נוספות או עד שהעוגיות יבשות.