פלאפל עדשים כתומות
בואו לנופש בריאות16-20 קציצות פלאפל:כוס עדשים כתומות1/2 כוס זרעי חמניה1/2 כוס שקדיםצרור פטרוזיליהצרור כוסברה1 בצל1 כף שמן זית1/2 כפית מלחכפית כמוןכפית זרעי כוסברה טחוניםהכנה:משרים את העדשים והזרעים במים 4 שעות או לילה במקרר, שוטפים ומסננים.מעבירים את התערובת במכונת "אוסקר" או במעבד מזון ליצירת מחית, ומניחים בקערה.קוצצים בצל ועשבי תיבול ומוסיפים לקערה. מוסיפים מלח ותבלינים ומערבבים היטב.יוצרים כדורי פלאפל ומניחים על מגש עם נייר טפלקס במייבש מזון ל 4 – 5 שעות.מגישים עם טחינה וסלט ירקות מרענן.בתאבון ולשובע !