Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

8 מנות

לתחתית:1 כוס אגוזי מלך1 כוס זרעי חמנייה1 כוס ירקות קצוצים במעבד מזון- בצל, סלרי, שומר, קישוא, דלעתכף פשתן טחוןמעט מלחמשרים את האגוזים והזרעים 4 שעות, שוטפים ומסננים, מרסקים במעבד מזון. מערבבים יחד את כל החומרים , נותנים לתערובת לנוח חצי שעה. מכינים תחתיות ברינג עגול, או משטחים לפאי גדול בעובי 1 ס"מ. מייבשים 16 שעות ב 46 מעלות במייבש מזון.

גבינת שקדים למלית:שמים במיכל הבלנדר-2 כוס שקדים מושרים וקלופים1.5 כוס מיםשן שוםחצי כפית מלחכדור פרוביוטיקה – ללא הקפסולה1/4 כוס בצל מיובש4 כפות מיץ לימוןטוחנים למרקם חלק, מוסיפים כף שמן זית ומעבדים עוד כמה שניות. מעבירים לשקית בד ל 4 שעות.

שכבת דלעת:כוס דלעת קצוצה לקוביות קטנות, לתבל במעט שמן זית, שום ומלח ולהניח במייבש מזון 4 שעות

שכבת קישוא- כדאי זוקיני

פורסים דק במנדולינה 2 זוקיני בינוניים. מתבלים באורגנו ובזיליקום טריים קצוצים, שמן זית ושום. מניחים במייבש מזון ל4 שעות 46 מעלות.להרכבת המנה שמים שכבת גבינה על תחתית הפאי, עליה שכבה של דלעת ומעל מקשטים בזוקיניבתאבון ולשובע!