Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

מצרכים:

2 ק"ג בצל מקולף וחתוך לרבעים

2 כוסות זרעי חמניה

2 כוסות זרעי דלעת

1 כוס פשתן

1 כפית מלח

1/4 כוס שמן זית

 

אופן ההכנה:

משרים זרעי חמניה ודלעת 4 ש' – לילה

שוטפים ומסננים את הזרעים

מעבדים את הזרעים (חמניה ודלעת) לפירורים מעבד מזון עם להב מסתובב

את הבצל טוחנים לרסק במעבד מזון

טוחנים פשתן בבלנדר

מערבבים את כל החומרים בקערה ומשאירים לנוח כ – 30 דק'

משטחים את התערובת לעובי 1/2 ס"מ על מגש של מייבש מזון עם נייר טפלקס

לחרוץ את צורת הקרקר

מייבשים 16 שעות. הופכים ומסירים את נייר הטפלקס לייבוש סופי עוד כשעתיים.

שומרים בכלי סגור.