Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

מרכיבים:

300 גר' זוקיני

300 גר' דלעת

400 גר' בצל

4 כוסות זרעי חמניה

1/2 כוס שומשום מלא

1 כף קצח

1 כף זרעי קימל (אפשר טחון)

2 כפיות כורכום

1 כוס פשתן או זרעי צ'יה

1 כפית מלח

1/4 כוס שמן זית

 

אופן ההכנה:

  1. משרים זרעים 4 ש' – לילה
  2. שותפים ומסננים את הזרעים
  3. מעבדים את הזרעים לפירורים מעבד מזון עם להב מסתובב
  4. מעבדים את כל הירקות לרסק במעבד מזון עם להב מסתובב
  5. טוחנים פשתן בבלנדר. אם משתמשים בצ'יה אין צורך לטחון
  6. מערבבים את כל החומרים בקערה ומשאירים לנוח כ – 30 דק'
  7. משטחים את התערובת לעובי 1/2 ס"מ על מגש של מייבש מזון עם נייר טפלקס
  8. לחרוץ את צורת הקרקר
  9. מייבשים 16 שעות. הופכים ומסירים את נייר הטפלקס לייבוש סופי עוד כשעתיים.
  10. שומרים בכלי סגור.