Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

מרכיבים:

  • 3 כוסות גזר מרוסק
  • 1/2 1 כף אבקת עגבניות מיובשות
  • 1 כוס מים
  • 1/2 כוס בצל חתוך גס
  • 2-3 שיני שום כתושות
  • 2 כפיות מלח
  • 2 כפיות מיץ לימון
  • 2 כפיות עשבי תיבול מיובשים
  • 2 כוסות פשתן טחון
  • 2 כוסות זרעי פשתן מושרים ל-8 עד 12 שעות ב-4 כוסות מים
  • 1/2 כוס עשבי תיבול טריים

הוראות הכנה:

  1. יש להכניס למעבד מזון את הגזר, אבקת העגבניות המיובשות, מים, בצל, שום, מלח, לימון, ועשבי תיבול מיובשים, ולערבל עד קבלת מרקם חלק.
  2. להוסיף את עשבי התיבול הטריים ולערבב בפולסים.
  3. להעביר את התערובת לקערה גדולה ולהוסיף את זרעי הפשתן והפשתן הטחון. לערבב היטב.
  4. למרוח באופן שווה 1/2 2 כוסות מהבלילה על מגש עם טפלקס של מייבש המזון.
  5. לחרוץ את הקרקרים ולהכניס למייבש המזון בחום של 105°F ל-12 שעות.
  6. להפוך את הקרקרים ולקלף מהם את נייר הטפלקס. להחזיר למייבש המזון לעוד 2-4 שעות, עד שהקרקר יבש לגמרי.
  7. לשמור את הקרקרים בכלי אטום עד 3 חודשים.

בהצלחה