קרקר פשתן, חמניה ובצל
בואו לנופש בריאותמרכיבים ללחם בצל
3 בצלים גדולים1 כוס זרעי פשתן טחונים1 כוס זרעי חמניה טחונים3 כפות עשבי תיבול יבשים1 כף מלח או ½ כוס רוטב סויה¼ כוס שמן זיתהוראות הכנה:לקלף ולחתוך גס את הבצל להכניס למעבד המזון.להוציא את הבצל הגרוס ממעבד המזון ולערבב עם שאר המרכיבים, עד קבלת מרקם אחיד.למרוח חצי מהבלילה על מגש טפלקס של מייבש המזון ולחרוץ לגודל הרצוי. ולייבש בחום של 1100 למשך 24 שעות.להפוך את הלחם ולקלף את נייר הטפלקס. להחזיר למייבש המזון לעוד מספר שעות.