מרק עדשים – חם ומשביע

בואו לנופש בריאות

לקראת שבוע חורפי, שולחים לכם מתכון מחמם ממטבח הבית של חוות הבריאות אלומות.
 אין כמו מרק עדשים בשביל לחמם את הבטן בימים גשומים וקרים.
מרק עדשים ירוקות/שחורות/כתומות, שף החווה- אהרון נבסו. 🌺

2 כוסות עדשים שחורות מושרות.
2 כוסות עדשים ירוקות/כתומות מושרות.
1-2 קישוא חתוך לקוביות.
2-3 בצל חתוך לקוביות.
3-4 מקלות סלרי חתוך לקוביות.
1 כפית פפריקה מתוקה.
1 כפית מלח הימלאיה.
1/2 כפית זרעי כוסברה טחונה.
1/2 כפית שום גבישי.
1/4 כפית כמון.
כ-1 וחצי ליטר מים.
אופן ההכנה:
מאדים בצל עם קישוא וסלרי במעט מים, מוסיפים את התבלינים להמשך אידוי ושחרור טעמים ומוסיפים את העדשים אחרי השרייה, מוסיפים מעט מים ומבשלים עד לרכות מלאה על אש נמוכה כשעה וחצי.
בתיאבון ושבוע טוב🌺