עוגת גבינה

בואו לנופש בריאות

מתכון ל כ 8-10 גביעים אישיים / עוגות אישיות קטנות 

מצרכים לבסיס העוגה:

1 כוס אגוזי מלך / פקאן

1/2 כוס שבבי קוקוס

1 כף צימוקים

2-3 תמרים

 

אופן ההכנה:

  • משרים את התמרים במים ל כחצי שעה
  • מעבדים את כל החומרים במעבד מזון עם להב מסתובב לפירורים.

 

מצרכים לגבינה המתוקה:

3 כוסות שקדים

2 כוסות רג'ובילק / 2 כוסות מים+ כמוסת פרוביוטיקה

קורט מלח

קליפת לימון (מחצי לימון)

3 כפות מיץ לימון סחוט

כפית תמצית וניל

קורט קינמון

8 תמרים מגולענים ומושרים במים ל כשעה

אופן ההכנה:

 

  1. משרים את השקדים למשך כ- 8 שעות במקרר
  2. שוטפים היטב את השקדים המושרים, מעבירים לקערת מים חמים למשך 2 דקות ומקלפים בקלות.
  3. מכניסים לבלנדר את השקדים הקלופים וכל שאר המרכיבים ומערבלים על לקבלת מרקם חלק.

 

הרכבת הקינוח:

 

  • בתחתית כל גביע אישי שמים כף מתערובת הפירורים ומהדקים
  • על כל גביע עם פרורים שמים 2-3 כפות גבינה מתוקה
  • מעל הגבינה המתוקה מפזרים פירורים נוספים ומקשטים בפירות העונה (בננה, תות, פירות יער, אפרסקים וכו)