עוגת גבינה
בואו לנופש בריאותמתכון ל כ 8-10 גביעים אישיים / עוגות אישיות קטנות
מצרכים לבסיס העוגה:
1 כוס אגוזי מלך / פקאן
1/2 כוס שבבי קוקוס
1 כף צימוקים
2-3 תמרים
אופן ההכנה:
- משרים את התמרים במים ל כחצי שעה
- מעבדים את כל החומרים במעבד מזון עם להב מסתובב לפירורים.
מצרכים לגבינה המתוקה:
3 כוסות שקדים
2 כוסות רג'ובילק / 2 כוסות מים+ כמוסת פרוביוטיקה
קורט מלח
קליפת לימון (מחצי לימון)
3 כפות מיץ לימון סחוט
כפית תמצית וניל
קורט קינמון
8 תמרים מגולענים ומושרים במים ל כשעה
אופן ההכנה:
- משרים את השקדים למשך כ- 8 שעות במקרר
- שוטפים היטב את השקדים המושרים, מעבירים לקערת מים חמים למשך 2 דקות ומקלפים בקלות.
- מכניסים לבלנדר את השקדים הקלופים וכל שאר המרכיבים ומערבלים על לקבלת מרקם חלק.
הרכבת הקינוח:
- בתחתית כל גביע אישי שמים כף מתערובת הפירורים ומהדקים
- על כל גביע עם פרורים שמים 2-3 כפות גבינה מתוקה
- מעל הגבינה המתוקה מפזרים פירורים נוספים ומקשטים בפירות העונה (בננה, תות, פירות יער, אפרסקים וכו)