עיקריות
בואו לנופש בריאותכדורי גבינת שקדים
כדורי גבינה מרכיבים : ל כ- 250-300 גרם גבינה 3 כוסות שקדים 3 כוסות רג'ובילק או 3 כוסות מים עם קפסולה אחת של פרוביוטיקה 1 כפית שטוחה של מלח 6 כפות מיץ לימון שקית בד לסינון חלב / גבינה אופן ההכנה: משרים את שקדים ל כ- 8 שעות שוטפים היטב את […]
חומוס קישואים
10-12 מנות מצרכים: 3 זוקיני מקולפים 2 שיני שום 1 כף שטוחה כמון 1 כף שמן זית 1 כפית מלח 1 כף מיץ לימון 2 כוסות טחינה גולמית אופן הכנה: מערבבים בממחה את כל המצרכים ביחד (מלבד הטחינה) מכינים מחית. מוסיפים את הטחינה והשומשום ומערבלים עד שמתקבלת מחית חלקה.
סלט טונה
כ-6 מנות מצרכים: 1 כוס עדשים כתומות 1/2 כוס זרעי חמניה 10 זיתי קלמטה קצוצים 1 גמבה אדומה/ צהובה 1/2 זוקיני 1 בצל ירוק חופן שמיר 1 גבעול סלרי 1 כף מיץ לימון 1 כף שמן זית 1 כפית מלח הימלאיה או הימלאיה שחור להוספת טעם " ביצה" אפשר להוסיף מלפפון חמוץ […]
טורטיות
מצרכים: 1/2 ק"ג גמבה 1/2 ק"ג זוקיני- רצוי לקלף, אפשר להשאיר מעט מקליפה 1/2 אבוקדו 3 כפות שמן זית 1 כף פסיליום 1 כפית מלח אופן הכנה: חותכים את הירקות גס . שמים בבלנדר ומעבדים למחית חלקה. מוסיפים מלח, שמן זית, פשתן טחון ומעבדים עוד מספר שניות. מעבירים לקערה ומוסיפים את הפסיליום מערבבים היטב […]
קבבוני עדשים וירקות
כ- 8 מנות מצרכים: 2 כוסות עדשים כתומות 1/2 כוס זרעי חמניה 1/3 כוס שקדים 1/2 בצל 1/2 גזר 1/2 זוקיני 1/2 גמבה צהובה / אדומה 1 גבעול סלרי ללא עלים חופן פטרוזיליה 1/2 כפית מלח כף שמן זית אופן הכנה: משרים את העדשים עם השקדים והזרעים 8 שעות לילה. מעבדים את […]
קרקר פיצה
מצרכים: 300 גר' בצל 300 גר' גמבה אדומה/צהובה 400 גר' זוקיני 2 כוסות זרעי חמניה 2 כוסות זרעי דלעת 1 כוס זרעי צ'יה/פשתן 1 כפית מלח 1/4 כוס שמן זית 1 כף אורגנו 1 כפית שום יבש אופן ההכנה: משרים זרעים 4 ש' – לילה שותפים ומסננים את הזרעים מעבדים את הזרעים (חמניה ודלעת) […]
קרקר בצל
מצרכים: 2 ק"ג בצל מקולף וחתוך לרבעים 2 כוסות זרעי חמניה 2 כוסות זרעי דלעת 1 כוס פשתן 1 כפית מלח 1/4 כוס שמן זית אופן ההכנה: משרים זרעי חמניה ודלעת 4 ש' – לילה שוטפים ומסננים את הזרעים מעבדים את הזרעים (חמניה ודלעת) לפירורים מעבד מזון עם להב מסתובב את הבצל טוחנים לרסק […]
קרקר זרעים מתובל
מרכיבים: 300 גר' זוקיני 300 גר' דלעת 400 גר' בצל 4 כוסות זרעי חמניה 1/2 כוס שומשום מלא 1 כף קצח 1 כף זרעי קימל (אפשר טחון) 2 כפיות כורכום 1 כוס פשתן או זרעי צ'יה 1 כפית מלח 1/4 כוס שמן זית אופן ההכנה: משרים זרעים 4 ש' – לילה שותפים ומסננים את […]
קרקר פשתן, חמניה ובצל
מרכיבים ללחם בצל 3 בצלים גדולים1 כוס זרעי פשתן טחונים1 כוס זרעי חמניה טחונים3 כפות עשבי תיבול יבשים1 כף מלח או ½ כוס רוטב סויה¼ כוס שמן זיתהוראות הכנה:לקלף ולחתוך גס את הבצל להכניס למעבד המזון.להוציא את הבצל הגרוס ממעבד המזון ולערבב עם שאר המרכיבים, עד קבלת מרקם אחיד.למרוח חצי מהבלילה על מגש טפלקס של […]
גרנולה כוסמת, זרעים ושקדים
גרנולה כוסמת, זרעים ושקדים + חלב שקדיםמרכיבים: 5 כוסות כוסמת ירוקה1/2 כוס זרעי חמניה1/2 כוס זרעי דלעת1/2 כוס שקדים1/2 כוס זרעי פשתן1 כוס פתיתי קוקוס (לא הכרחי)2 כפיות קינמון100 גרם אוכמניות מיובשות או צימוקים1/2 ק”ג תמרים ללא חרצנים1 כוס מים משרים את הכוסמת (8 שעות)משרים את האגוזים והזרעים (4 שעות) אופן הכנה: שוטפים היטב את הכוסמת ואת […]