קבבוני עדשים וירקות

בואו לנופש בריאות

 

כ- 8 מנות

מצרכים:

  • 2 כוסות עדשים כתומות
  • 1/2 כוס זרעי חמניה
  • 1/3 כוס שקדים
  • 1/2 בצל
  • 1/2 גזר
  • 1/2 זוקיני
  • 1/2 גמבה צהובה / אדומה
  • 1 גבעול סלרי ללא עלים
  • חופן פטרוזיליה
  • 1/2 כפית מלח
  • כף שמן זית

 

 

אופן הכנה:

  • משרים את העדשים עם השקדים והזרעים 8 שעות לילה.
  • מעבדים את כל החומרים במעבד מזון לתערובת קצוצה.
  • יוצרים קציצות/ קבבונים.
  • מייבשים על נייר טפלקס במייבש מזון 4 שעות, הופכים ומורידים את הנייר.

מייבשים עוד כשעה ומגישים עם טחינה ירוקה או מטבל מלפפונים ונענע