קבבוני עדשים וירקות
בואו לנופש בריאות
כ- 8 מנות
מצרכים:
- 2 כוסות עדשים כתומות
- 1/2 כוס זרעי חמניה
- 1/3 כוס שקדים
- 1/2 בצל
- 1/2 גזר
- 1/2 זוקיני
- 1/2 גמבה צהובה / אדומה
- 1 גבעול סלרי ללא עלים
- חופן פטרוזיליה
- 1/2 כפית מלח
- כף שמן זית
אופן הכנה:
- משרים את העדשים עם השקדים והזרעים 8 שעות לילה.
- מעבדים את כל החומרים במעבד מזון לתערובת קצוצה.
- יוצרים קציצות/ קבבונים.
- מייבשים על נייר טפלקס במייבש מזון 4 שעות, הופכים ומורידים את הנייר.
מייבשים עוד כשעה ומגישים עם טחינה ירוקה או מטבל מלפפונים ונענע