קינוחים

בואו לנופש בריאות

עוגיות אלפחורס – מתאים ל-30 יחידות

לבצק 2 כוסות שבבי קוקוס 8 תמרים מג’ול 5 פקאנים למילוי קרם כוס תמרים מג’ול כף אבקת חרובים כפית קינמון כוס אגוזי מלך טחונים אופן הכנת הבצק: מכניסים את כל החומרים למעבד מזון ומעבדים…

קריאה נוספת

עוגיות אלפחורס – מתאים ל-30 יחידות

לבצק 2 כוסות שבבי קוקוס 8 תמרים מג'ול 5 פקאנים למילוי קרם כוס תמרים מג'ול כף אבקת חרובים כפית קינמון כוס אגוזי מלך טחונים   אופן הכנת הבצק: מכניסים את כל החומרים למעבד מזון ומעבדים לבצק אחיד ורך. משטחים את הבצק על גבי משטח (נייר אפיה) לעובי של 0.5 ס"מ ומהדקים היטב. קורצים מהבצק עיגולים […]

קריאה נוספת

בונבונים – כדורי תמרים

     כ – 16 כדורים (בקוטר של 3-4 ס"מ)  מצרכים: 1 כוס תמרים מגולענים (מרוככים מעט במים, אם הם לחים אין צורך בהשרייה) 1 כוס אגוזי מלך 2 כפות אבקת חרובים 1/4 כפית קינמון טחון קוקוס לציפוי   אופן הכנה: מפוררים אגוזים במעבד מזון. מערבבים את התמרים, אבקת החרובים והקינמון במעבד מזון או מועכים […]

קריאה נוספת

עוגת גבינה

מתכון ל כ 8-10 גביעים אישיים / עוגות אישיות קטנות  מצרכים לבסיס העוגה: 1 כוס אגוזי מלך / פקאן 1/2 כוס שבבי קוקוס 1 כף צימוקים 2-3 תמרים   אופן ההכנה: משרים את התמרים במים ל כחצי שעה מעבדים את כל החומרים במעבד מזון עם להב מסתובב לפירורים.   מצרכים לגבינה המתוקה: 3 כוסות שקדים […]

קריאה נוספת

משקה / פודינג צ'יה מתובל

מצרכים: 1/2 כוס צ'יה 1/2 ליטר מים 1/2 ליטר חלב שקדים קורט ציפורן 1/2 כפית קינמון קורט הל טחון 1/2 כפית תמצית וניל איכותית 4-6 תמרים מגולענים   אופן הכנה: משרים זרעי צ'יה ב 1/2 ליטר מים יחד עם התמרים והתבלינים כ- 1/2 שעה או יותר מעבירים את התערובת למעבד מזון עם להב מסתובב עד […]

קריאה נוספת

עוגיות קוקוס לימון טבעוניות כשרות לפסח

מצרכים: 2 כוסות קוקוס מגורד לא ממותק 2 כפות גרידת לימון 1/3 כוס שמן קוקוס אורגני מכבישה קרה 1/2 כוס סירופ מייפל איכותי 1/4 כוס מיץ לימון טרי 1 כפית תמצית וניל איכותית אם צריך למצק את התערובת אפשר להוסיף עוד קוקוס או קמח שקדים/קוקוס לפי הצורך   הוראות הכנה- מחממים תנור ל 175 מעלות […]

קריאה נוספת

ממתק בריא לסוף השבוע -מרציפן תמרים

מרציפן תמרים מצרכים:כוס וחצי שקדים מושרים וקלופים8 תמרים לחים מקולפיםחצי כוס מיםתמרים למילויאופן ההכנה: חורצים את התמרים מכניסים את כל המוצרים לבלנדר (תמרים, שקדים ומים) בכל פעם לעצור ולערבב. יש לחזור על הפעולה עד לקבלת מרקם חלק. לאחר מכן ממלאים את התמרים שחצינו בעיסה שהכנו. -בכדי לצבוע את המרציפן ישנה אפשרות להוסיף פירות יער/ אבקת […]

קריאה נוספת

ממתקי דלעת

ממתקים טבעיים, שמזכירים בטעמם את ממתקיי הקוקוס הקנויים, רק שכאן, הכל מרכיבים טבעיים בלבד בתוספת ירק מתקתק בפני עצמו, שנשאר חי ומזין את הגוף ברכיביו.שווה לך להכין בבית, הנה המתכון:מצרכים:כוס דלעת מגוררת כוס תמרים מגולענים 3/4 כוס תותי עץ מיובשים2 חופנים אגוזי פקאן2 חופנים אגוזי מלך הכנה:לטחון את כל המצרכים יחד במעבד מזון לעיסה אחידה ודביקה.לגלגל […]

קריאה נוספת

מתכון לסופגנייה טבעונית ואפויה

לפניכם מתכון לסופגנייה טבעונית, ללא מוצרי חלב וביצים ובנוסף היא איננה מטוגנת אלא אפויה. בהחלט אופציה שמורידה את רגשות האשמה כמעט לגמרי! מרכיבים:1 כוס קמח כוסמין לבן1 כוס קמח מלא(ניתן להמיר את הקמחים לאחד מהסוגים בלבד)1 וחצי כפיות שמרים יבשיםרבע כוס סוכר קוקוס1 כפית סוכר קניםחצי כוס משקה אורז ושקדים (או כל תחליף לחלב)4 כפות […]

קריאה נוספת

רושה תמרים

קינוח מהיר ובריא שאנחנו אוהבים במיוחד מרכיבים:300 גרם תמריםחצי קילו אגוזי מלךכפית תמצית וניל2 כפות אבקת חרובים / קקאו אורגנילציפוי: שבבי קוקוס / שבבי אגוזים הכנה: משרים את התמרים כרבע שעה, לאחר מכן טוחנים אותם למחית ומעבירים לקערה.טוחנים את אגוזי המלך ומוסיפים לקערה.מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבים עד לקבלת עיסה אחידה.יוצרים כדורים (בערך 30 ) […]

קריאה נוספת