קינואה עם בטטות (2 מנות)
בואו לנופש בריאותמרכיבים:½ כוס קינואה מושרית ומונבטת (לנקות מאבנים ולכלוך)1 בצל קצוץ1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות קטנות1 עגבניה קצוצה2 כפות שמן זיתמלח, פלפל½ שן שום קצוצה½ כפית ג'ינג'ר מגורר.רוטב טחינה מוכןאופן הכנה:להשרות את הקינואה במים 3 שעות ולהנביט 12 שעות.לאדות בצל במעט מים, לשטוף את הקינואה, לסנן ולהוסיף.לאדות גם את הקינואה עם הבצל כ-2 דקות. להוסיף את קוביות הבטטה והעגבניה החתוכה הקצוצה.לכסות ב- 1.1/4- כוסות מים. להרתיח, להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ולהנמיך את האש. לכסות. לבשל על אש קטנה כ30- דקות. להוסיף בסוף, לפני ההגשה את השמן ולערבב הכל.לפזר מלמעלה שום וג'ינג'ר קצוצים דק. להגיש עם רוטב טחינה וסלט