Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

מרק גספאצ'ו הוא מרק קר מאזור אנדלוסיה שבספרד. את המרק עושים ע"י טחינה בבלנדר של עגבניות וכל מיני ירקות

החומרים:4 עגבניות בשלות קצוצות1 פלפל אדום קצוץ1/3 חבילה כוסברה או פטרוזיליה1/2 בצל1/3 חבילה ריחן טרי4 גבעולי סלרי עלים1/4 כפית פלפל אדום חריף CAYENNE PEPPER2 מלפפונים2 שיני שוםקמצוץ מלחמעט מיץ לימון (אופציונאלי)

אופן הכנה:לשמור בצד מעט מהירקות (כ-2 כפות קצוצות דק מאד). את היתר לטחון בבלנדר. להגיש בצלחות מרק ולעטר עם הירקות הקצוצים דק. לקשט עם שני עלי ריחן.