Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

החומרים:½ ק"ג עדשים ירוקים2 עגבניות בינוניות קצוצות2 גבעולי סלרי קצוצים2 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות2 בצלים חתוכים לרבעים½ כוס בטטה חתוכה לקוביות קטנות3 שיני שום½ כפית רוטב טבסקו2 עלי דפנה3 כדורי פלפל אנגלימיץ מלימון אחדמלח ופלפל לטעם6 כוסות מים

אופן ההכנה:לבשל את כל המרכיבים בסיר עם מים במשך כ-40 דקות. להסיר את עלי הדפנה והפלפל האנגלי. לסנן את הנוזלים ואז לטחון את כל הירקות במעבד מזון, או לחלופין: לטחון הכל עם בלנדר ידני בתוך הסיר.