Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

מצרכים:

300 גר' בצל

300 גר' גמבה אדומה/צהובה

400 גר' זוקיני

2 כוסות זרעי חמניה

2 כוסות זרעי דלעת

1 כוס זרעי צ'יה/פשתן

1 כפית מלח

1/4 כוס שמן זית

1 כף אורגנו

1 כפית שום יבש

 

אופן ההכנה:

משרים זרעים 4 ש' – לילה

שותפים ומסננים את הזרעים

מעבדים את הזרעים (חמניה ודלעת) לפירורים מעבד מזון עם להב מסתובב

מעבדים את כל הירקות לרסק במעבד מזון עם להב מסתובב

טוחנים פשתן בבלנדר. אם משתמשים בצ'יה אין צורך לטחון

מערבבים את כל החומרים בקערה ומשאירים לנוח כ – 30 דק'

משטחים את התערובת לעובי 1/2 ס"מ על מגש של מייבש מזון עם נייר טפלקס

לחרוץ את צורת הקרקר

 מייבשים 16 שעות. הופכים ומסירים את נייר הטפלקס לייבוש סופי עוד כשעתיים.

שומרים בכלי סגור.